Dag van de Fan bij Essevee!

03 okt 2024

De klanten in onze Essevee Shop zijn onze fans. En onze fans zijn onze klanten. Daarom dopen we 5 oktober om in Dag van de Fan! Speciaal voor de Dag van de Fan geniet je als supporter het hele weekend van leuke acties op ticketing en merchandise! We sommen het even voor je op.

10% extra bij opladen!

Laad op zaterdag 5 oktober jouw betaalkaart/abonnement op en je ontvangt van ons 10% van de toegevoegde waarde er gratis bij! Stel dat je bijvoorbeeld 100 euro oplaadt, dan krijg je van ons 10 euro erbovenop!

Deze actie is enkel online geldig op zaterdag 5 oktober van 00.01 uur tot en met 23.59 uur.

Jouw aankoop is een ticket waard!

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober is onze Shop open. Kom jij op een van deze momenten winkelen bij Essevee, dan belonen we jou met een gratis ticket voor de volgende thuiswedstrijd. Zo kan je op zondag 26 oktober helemaal gratis de wedstrijd Essevee - Francs Borains beleven vanop de eerste rij. Heb je al een abonnement? Geen nood, je brengt dan gratis een vriend, collega of buur mee naar de Elindus Arena!

Ongeacht de waarde van uw aankoop ontvangt u de voucher met een gratis ticket. Dit ticket is enkel van toepassing voor de wedstrijd Essevee - Francs Borains. De plaats kan men vrij kiezen in de familietribune. (T4)

Als Essevee-supporter willen we jou zo graag in de bloemetjes zetten tijdens deze Dag van de Fan!