Essevee huurt Fraser van Wolverhampton

19 aug 2024

Nathan Fraser (19) is deze zomer de derde aanwinst voor Essevee. De aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers, zonder aankoopoptie.

Van de Wolves naar de Boeren. Nathan Fraser is kind aan huis bij de Wanderers. Hij doorliep alle jeugdreeksen bij Wolverhampton en maakte op 18-jarige leeftijd zijn debuut in de Premier League. Ondertussen verzamelde de aanvaller met Ierse roots 7 wedstrijden in de Premier League en wist hij 1 keer te scoren in 2 FA Cup-wedstrijden. De jonge aanvaller ruilt nu tijdelijk het geel-zwarte shirt van Wolverhampton in voor het rood-groen van Essevee. Fraser wordt gehuurd tot het einde van het seizoen.

“Ik kom op een moment in mijn carrière dat ik minuten moet maken bij een eerste elftal”, opent Fraser. “Ik heb in mijn loopbaan heel wat te danken aan Wolverhampton en kijk er nu vooral naar uit om mijn kwaliteiten te tonen bij Zulte Waregem. Ik heb samen met mijn gezin een bezoek gebracht aan de faciliteiten en het stadion en heb dan heel bewust gekozen voor dit project. Ik kijk er enorm naar uit om straks alles te geven voor deze club.”

“Met de komst van Nathan halen we een polyvalente aanvaller met een mooi arsenaal aan kwaliteiten”, klinkt het bij de sportieve cel van Essevee. “Ondanks zijn jonge leeftijd verzamelde hij al speelminuten in de Premier League en is hij enorm gemotiveerd om de komende maanden mee het verschil te maken bij Essevee.”

ZWA05193