Alle info over de Essevee Journée 2024

25 jul 2024

Zaterdag 3 augustus staat de Essevee Journée opnieuw op de agenda! Dé kans om als Essevee-fan de spelers van dichtbij te ontmoeten tijdens de signeersessies, de ambiance in en rond de Elindus Arena op te snuiven en als kind deel te nemen aan verschillende activiteiten. Ontdek hier alle informatie over de Essevee Journée.

De Elindus Arena en het Regenboogpark maken zich op voor de derde editie van de Essevee Journée. Al vanaf 12.00 uur beleef je alles vanop de eerste rij. We zetten de volledige planning even op een rijtje.

KINDERACTIVITEITEN

Signeerzoektocht

Voor de wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam ga jij -doorheen het stadion- op zoek naar de handtekeningen van je favoriete spelers en ontmoet je ze van dichtbij. Een leuke speurtocht brengt je op unieke plaatsen in het stadion en tot bij onze Boeren.

Fundorp

Speciaal voor deze Essevee Journée en onze jongste fan bouwen we een fundorp rondom de Elindus Arena. Kinderen kunnen zich een hele dag uitleven op een van de springkastelen of in onze pannakooi.

Deze activiteiten zijn vrij toegankelijk en gratis te beleven. Opgelet, bij extreme drukte kunnen er wachtrijen ontstaan.

FANDORP

Naast tal van activiteiten voor jong, en iets minder jong, trekken we ook dit jaar opnieuw een gezellig fandorp op. Foodstanden, bars en een DJ zorgen voor een leuke namiddag voor elke Essevee-fan! Vanaf 12.00 uur ben je welkom in het Regenboogpark, aan de voorzijde van de Elindus Arena, om de Essevee Journée op gang te knallen.

Het fandorp is vrij toegankelijk. Ook zonder ticket voor de wedstrijd kan je dus afzakken naar het fandorp in de Zuiderlaan dat ook na de wedstrijd openblijft om na te kaarten over de partij of vooruit te blikken op het nieuwe seizoen.

2024 03 15 Essevee Elindus 226

WEDSTRIJD

Om 17.00 uur nemen we het dan op tegen Excelsior Rotterdam in een van de laatste testen voor de start van de competitie. De Nederlandse tweedeklasser eindigde afgelopen seizoen zestiende in de Eredivisie en kon zich tijdens de Play-Offs niet verzekeren van een verlengd verblijf in de hoogste klasse.

Voor deze oefenpartij tijdens de Essevee Journée openen we tribune 1 en 2. Jouw ticket koop je in de Essevee Shop of online zodat je jouw plaatsje reserveert voor deze wedstrijd. Net zoals vorig seizoen beleef je als abonnee de wedstrijd bij aan een voordeeltarief van 5 euro (abonnee -16 = gratis). Niet-abonnees betalen 15 euro (niet-abonnee -16 = 5 euro) om de partij tegen de Nederlanders bij te wonen. Klik hieronder en bestel in enkele klikken jouw tickets online.

Jouw abonnement telt niet als geldig toegangsbewijs voor deze wedstrijd. Iedereen dient dus een ticket te reserveren via ons online platform of in de Essevee Shop! Opgelet, abonnees genieten tot zaterdag 3 augustus 12.00 uur van het voordeeltarief!

2024 03 15 Essevee Elindus 236