Gourmet Invent Catering Chef of the Year

10 sep 2024

Gourmet Invent haalt met zijn Executive Chef "Kevin Teugels" de hoogste onderscheiding in de Gault&Millau Catering Awards.

 Gedurende een heel jaar mogen Gourmet Invent en zijn chef Kevin Teugels, de prestigieuze titel 'Event Catering Chef of the Year' dragen.

 Deze bijzondere erkenning bevestigt de passie, vakmanschap en toewijding aan culinaire perfectie. 

"We zijn ontzettend blij dat ons harde werk op deze manier wordt beloond, aldus Bart Vandendooren (CEO Gourmet Invent) en Kevin Teugels (Executive Chef Gourmet Invent).

Deze gouden medaille, is een erkenning en zet het harde werk van ons team éxtra in de spotlight. Alleen door dit knap staaltje teamwork kunnen we, elke dag opnieuw, op dit niveau presteren!" 

Gourmet Invent is de huiscateraar van Zulte Waregem, waar ze de culinaire beleving voor de supporters en gasten naar een hoger niveau tillen. Dit gerenommeerde cateringbedrijf staat bekend om zijn verfijnde keuken en oog voor detail, wat perfect aansluit bij de sfeer van de club. Naast Zulte Waregem verzorgt Gourmet Invent ook de catering voor andere topvoetbalclubs en prestigieuze evenementen in België. Paradepaardjes van hun portfolio zijn onder andere KAA Gent, Club Brugge en Royal Antwerp FC. Hun expertise gaat echter verder dan sportevenementen, met een breed scala aan high-end cateringdiensten voor verschillende gelegenheden.

Gourmet Invent

Schermafbeelding 2024 09 10 om 17 43 34