MatchWornShirt nieuwe partner van SV Zulte Waregem

18 okt 2024

SV Zulte Waregem gaat een langdurig partnership aan met MatchWornShirt, een Nederlands bedrijf dat fans de mogelijkheid biedt om authentieke wedstrijdgedragen shirts van hun favoriete spelers te bemachtigen.

Met dit nieuwe partnership wil Essevee fans een unieke ervaring bieden. Dankzij de samenwerking met MatchWornShirt zullen fans de kans krijgen om exclusieve gesigneerde truitjes van Essevee-spelers te bemachtigen via online veilingen die na verschillende thuis- en uitwedstrijd op het platform zullen plaatsvinden. Elk shirt wordt voorzien met Fabricks: de meest geavanceerde authenticatie technologie op het gebied van sportmemorabilia, die de eigenaar van het shirt voorziet van een digitaal certificaat dat de authenticiteit van het shirt garandeert en beschermt.

“Zulte Waregem is een bekende naam in het Belgische voetballandschap. We zijn daarom verheugd om Zulte Waregem toe te kunnen voegen als partner. In de aankomende 5 jaar kunnen Essevee-fans bieden op unieke shirts van hun club", vertelt Olav van Honschoten, Partnership en Business development manager bij MatchWornShirt

“Wij zijn zeer trots om een langdurig partnership aan te gaan met een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf als MatchWornShirt. Wij kijken ernaar uit om samen met MatchWornShirt een succesvolle samenwerking op te bouwen en de Essevee-fans nieuwe, unieke ervaringen te bieden,” aldus Robbe Lemmens, accountmanager bij Essevee.

Volg Essevee op sociale media om te weten wanneer de shirts van een specifieke wedstrijd worden geveild. Om er zeker van te zijn nooit een veiling te missen, kunnen supporters Zulte Waregem ook ‘volgen’ op MatchWornShirt.com. Zo zullen jullie automatisch op de hoogte worden gebracht zodra een veiling live gaat.