Alle info voor onze trip naar Eupen

06 sep 2024

Belgaimage 64890909

Op zondag 15 september om 13.30 uur staat er een nieuwe verplaatsing op het programma. De busrit richting de Kehrweg in Eupen is meteen onze langste trip van het seizoen.  Ontdek hier hoe jij op zondagmiddag de verplaatsing maakt naar Duitstalig België.

Head to head

Onze vierde speeldag is meteen de eerste ontmoeting met een degradant uit de Jupiler Pro League. De panda's uit Eupen zijn al voor de 22ste keer onze tegenstander in een officieel duel. De geschiedenis leert ons dat Essevee in de voorbije 20 duels maar liefst 14 keer wist te winnen, 4 keer gelijk speelde en maar 1 keer verloor tegen de Oost-Kantonners. In totaal scoorden onze Boeren ook maar liefst 49 doelpunten in de onderlinge duels met KAS Eupen.

Terwijl Essevee het seizoen opende met een nederlaag, gelijkspel en een overwinning, maakte Eupen de omgekeerde beweging. De Panda's wonnen van Club Luik, speelden gelijk tegen SK Beveren en verloren nipt van RWDM. Beide ploegen delen dan ook hetzelfde puntenaantal en de 10de plaats in het klassement. In de Beker van België neemt de degradant het op tegen KVDO.

De laatste ontmoetingen met KAS Eupen liggen al even achter ons, maar zitten voor velen nog vers in het geheugen. In de Jupiler Pro League speelden we in eigen huis 5-5 gelijk na een knotsgekke wedstrijd. Op het einde van datzelfde seizoen streden we tegen de degradatie en gingen we met 1-5 winnen op het veld Am Kehrweg.

Belgaimage 64888076

Ticketinformatie

Voor deze wedstrijd in het Kehrweg stadion geldt een combiregeling.

Combiregeling

Er wordt voor deze wedstrijd een combiregeling opgelegd voor onze fans. Dit betekent dat je enkel via onze erkende supporterslokalen de verplaatsing naar Eupen kan maken. Er kunnen geen tickets aangekocht worden via het online ticketplatform of in de Essevee Shop. Klik op de knop verder op deze pagina om alle contactgegevens van de officiële supporterslokalen terug te vinden.

Bezoekersvak

De tickets voor deze wedstrijd geven recht op een plaats in vak B1 (staanplaatsen) of vak B2 (zitplaatsen) van het Kehrweg stadion. Er worden 665 staanplaatsen en 53 zitplaatsen voorzien voor onze fans. Als volwassene (+21) betaal je 15 euro om onze Boeren aan te moedigen, tussen de 12 en 21 jaar betaal je 11 euro en -11-jarigen betalen 10 euro.

Als rolstoelgebruiker kan je ook deze wedstrijd bijwonen. Tickets voor de rolstoelgebruiker kennen hetzelfde tarief als de andere ticketprijzen. De begeleider kan de wedstrijd gratis bijwonen. Meer info hierover verkrijg je door contact op te nemen met community@essevee.be.

Belgaimage 98959086