Alle info voor het duel met RSCA Futures

23 sep 2024

20240922 SV Zulte Waregem RFC Liège 005

Zondag is dit seizoen voetbaldag bij Essevee. Ook nu strikken onze Boeren hun veters op zondagmiddag, dit keer voor het duel met RSCA Futures. Om 16.00 uur gaat de bal aan het rollen in het Stade Leburton in Tubize. 

Head to head

Na een 9 op 9 in de competitie wacht - voor de eerste keer dit seizoen - een afspraak met een van de drie beloftenteams. RSCA Futures is zondag 29 september onze tegenstander op de zesde speeldag in de Challenger Pro League. Vorig jaar gaf RSCA Futures ons in eigen huis een zware pandoering. Het werd 2-5 aan de Gaverbeek. Enkele maanden later sloeg Essevee terug en gingen we met 0-1 winnen in het Koning Boudewijnstadion.

Onze Boeren kenden een lastige seizoensopener, maar draaien - na een knappe 9 op 9 - mee bovenin. De Futures begonnen tot dusver niet optimaal aan het nieuwe seizoen. Ze verloren 4 van hun 5 wedstrijden en wisten een keer gelijk te spelen.

Belgaimage 88849289

Ticketinformatie

Voor deze wedstrijd tegen de Futures geldt een combiregeling.

Combiregeling

Er wordt voor deze wedstrijd een combiregeling opgelegd voor onze fans. Dit betekent dat je enkel via onze erkende supporterslokalen de verplaatsing naar Tubize kan maken. Er kunnen geen tickets aangekocht worden via het online ticketplatform of in de Essevee Shop. Klik op de knop - verder op deze pagina - om alle contactgegevens van de officiële supporterslokalen terug te vinden.

Bezoekersvak

Opgelet! De paus maakt komend weekend zijn intrede in België waardoor deze wedstrijd niet wordt gespeeld in het Koning Boudewijnstadion. Het Stade Leburton in Tubize wordt het toneel voor onze zesde speeldag. 

De tickets voor deze wedstrijd geven recht op een plaats in Tribune 4 - vak P van het Stade Luberton. Er worden 500 plaatsen voorzien voor onze fans. Als volwassene (+21) betaal je 15 euro om onze Boeren aan te moedigen, onder de 18 jaar betaal je 10 euro.

Als rolstoelgebruiker kan je ook deze wedstrijd bijwonen. Tickets voor de rolstoelgebruiker kennen hetzelfde tarief als de andere ticketprijzen. De begeleider kan de wedstrijd gratis bijwonen. Meer info hierover verkrijg je door contact op te nemen met community@essevee.be.

Ticketactie

Moedig jij onze Boeren aan tegen de RSCA Futures, dan belonen we jou met een gratis duo-ticket voor Essevee - Club NXT. Op die manier kom jij zelf helemaal gratis naar onze volgende thuiswedstrijd of verras je vrienden of collega's met een gratis ticket! Je kan tussen dinsdag 1 oktober en zaterdag 5 oktober jouw ticket(s) van de partij tegen RSCA Futures inruilen voor een gratis duo-ticket.

Elk ticket geeft recht op 1 gratis duo-ticket voor een tribune naar keuze tijdens de wedstrijd Essevee - Club NXT. (zondag 6 oktober - 16.00 uur) Deze actie geldt enkel online en niet op wedstrijddag. Dit is niet cumuleerbaar met andere acties.

Belgaimage 32481656