Praktische informatie resterende oefenwedstrijden

19 jul 2024

In aanloop naar de nieuwe competitie volgen er nog vijf oefenwedstrijden voor onze Boeren. ADO Den Haag, Red Star Paris, Olympique Charleroi, Excelsior Rotterdam en Dunkerque zijn de resterende sparringpartners voor Essevee. Ontdek hieronder alle informatie voor vier partijen, voor de laatste oefenpartij tegen Dunkerque volgt nog informatie.

ADO Den Haag vs Essevee

Op woensdag 24 juli trekken onze Boeren richting Nederland voor de zevende oefenpot van de voorbereiding. Ze nemen het om 17.00 uur op tegen ADO Den Haag.

Deze wedstrijd wordt - op vraag van ADO - gespeeld achter gesloten deuren. Supporters kunnen deze wedstrijd dus niet bijwonen, je volgt alle updates wel via X (Twitter) en een uitgebreid verslag lees je na de wedstrijd op onze website.

Essevee vs Red Star Paris

Zaterdag 27 juli ontvangen we de buren uit Frankrijk voor een nieuwe test in onze voorbereiding op de nieuwe competitie. Om 15.00 uur wordt de wedstrijd tegen Red Star Paris op gang getrapt in het oefencomplex in Waregem.

Fans met een abonnement voor het nieuwe seizoen genieten van gratis toegang voor deze oefenwedstrijd. Je hoeft geen ticket te reserveren, de toegang is op vertoon van jouw nieuwe abonnement. Als niet-abonnee betaal je 10 euro om de wedstrijd bij te wonen. Tickets zijn enkel beschikbaar aan de toegangspoorten van het oefencomplex.

Essevee vs Olympique Charleroi

Vrijdag 2 augustus staat er opnieuw een oefenwedstrijd op het programma. Essevee oefent om 18.00 uur tegen Olympique Charleroi.

Deze wedstrijd wordt gespeeld achter gesloten deuren. Supporters kunnen deze wedstrijd dus niet bijwonen, je volgt alle updates wel via X (Twitter) en een uitgebreid verslag lees je na de wedstrijd op onze website.

Essevee vs Excelsior Rotterdam

Als voorlaatste test op het nieuwe seizoen nemen we het tijdens de Essevee Journee op tegen Excelsior Rotterdam. Alle ticketinformatie voor deze speciale oefenwedstrijd vind je via de link hieronder.