Praktische informatie 1/16 finale Croky Cup

07 okt 2024

WAREGEM22 09 2024 Elindus Arena Challenger Pro League speeldag 5 SV Zulte Waregem FC Luik1991

Nadat we met 1-3 wonnen op het veld van Sparta Petegem, ontmoeten we in de zestiende finale van de Belgische beker FCV Dender. In de Elindus Arena ontvangen we de promovendus op dinsdag 29 oktober om 20.00 uur. Ontdek hier hoe jij onze Boeren vanop de eerste rij kan aanmoedigen in de strijd om een ticket voor de volgende ronde.  

Head to head

Dit bekerduel met de Oost-Vlamingen is de vijfde keer dat beide ploegen elkaar in de ogen kijken. Onze Boeren wisten 2 van de voorbije 4 wedstrijden te winnen, 1 keer trok Dender aan het langste eind en 1 keer eindigde de wedstrijd op een gelijkspel. Vorig seizoen bekampten we de ploeg uit de Denderstreek nog 2 keer in de Challenger Pro League. In eigen huis werd het 1-1 na een knap  doelpunt van de bezoekers in het slot. Op het einde van vorig seizoen ging Essevee overtuigend winnen in het Dender Football Complex. Het werd er 1-4 na doelpunten van Vossen, Traoré (2x) en Vormer.

Onze tegenstander in de Croky Cup kan terugblikken op een sterke competitiestart op het hoogste niveau. Met 11 op 18 voerden ze zelf even de ranking van de Jupiler Pro League aan. Het duel met FCV Dender wordt ook een weerzien met coach Vincent Euvrard die vorig jaar aan het roer stond bij ons Essevee.

Belgaimage 90914437

Ticketinformatie

Ook dit seizoen kan je zowel online als in de Essevee Shop jouw tickets aankopen om de thuiswedstrijden in de Elindus Arena vanop de eerste rij te beleven.

Essevee Shop

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je langskomen in onze Essevee Shop om jouw tickets aan te kopen. De shop is telkens open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur. Ook op zaterdag 26 oktober, na de wedstrijd Essevee - Francs Borains, is de Essevee Shop open van 18.00 uur tot 19.00 uur. Wil je meerdere tickets aankopen tijdens je bezoek aan onze Shop, zorg dan dat je de gegevens van de andere fans ook bij de hand hebt. Op die manier kunnen onze medewerkers u snel verder helpen.

Online tickets

De online ticketverkoop voor Essevee - FCV Dender loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd in de Croky Cup. Op de dag van de wedstrijd openen de loketten aan het stadion vanaf 18.30 uur voor de last-minute beslissers.

Tribune 1 en 2 open!

Omdat we als fans graag dicht bij elkaar supporteren, openen we voor deze bekerwedstrijd enkel tribune 1 en 2. De tribunes 3 en 4 blijven uitzonderlijk dicht. De ticketprijzen zijn speciaal - voor deze wedstrijd - voor elke tribune gelijk!

Abonnement geen geldig toegangsbewijs!

Opgelet! Net zoals de voorbije seizoenen dient iedereen een ticket aan te kopen voor de wedstrijden in de Croky Cup. Jouw abonnement is enkel inzetbaar als betaalkaart, niet als toegangsbewijs. Online of in de Essevee Shop kan je eenvoudig jouw ticket voor deze wedstrijd aankopen.

Volwassenen onderaan: 10,00 euro

-16 onderaan: 5,00 euro

Volwassenen bovenaan: 10,00 euro (blok 113-114 niet beschikbaar voor vrije verkoop)

-16 bovenaan: 5,00 euro

Volwassenen: 10,00 euro

-16: 5,00 euro

Tickets croky

Als VIP in den beker!

Deze bekerwedstrijd is de unieke mogelijkheid om een wedstrijd van onze Boeren te beleven als VIP. Een heerlijk aperitief, een gezellig diner van het fornuis van chef Bertolozzi en uitstekend zicht op de wedstrijd vormen de ingrediënten van deze VIP-formule waarvoor je vanaf nu kan inschrijven! De Bistro Berto-formule start om 18.00 uur met een leuk ontvangst waar je meteen kan opwarmen voor de partij. Om 18.30 uur geniet je van een heerlijk driegangenmenu gecreëerd door chef-kok David Bertolozzi. Aftrappen doen we deze bekerwedstrijd om 20.00 uur terwijl je tijdens en na de wedstrijd (tot 2 uur na affluiten) geniet van onze uitgebreide bar. (pils - frisdranken en wijnen)

Voor 125 euro (exclusief btw) schrijf jij in voor onze Bistro Berto-formule tijdens Essevee - FCV Dender in de Croky Cup. Het ticket is inbegrepen in de prijs. Inschrijven voor een voetbalavond in combinatie met Bourgondisch chique tafelen kan door te klikken op onderstaande knop.

VOLZET! Inschrijven is niet meer mogelijk.

SVZW RSCA 72ppi 039

Mobiliteit

Alles begint met een goed gevoel op weg naar de Elindus Arena. Of je nu met de wagen, met de fiets of met het openbaar vervoer afzakt naar het stadion, we sommen graag de mogelijkheden op om veilig en snel richting de wedstrijd te komen. Ook voor personen met een beperking voorziet Essevee verschillende mogelijkheden. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op Parking Expo en in het stadion voorziet de club rolstoeltoegankelijke plaatsen. Voor meer info contacteer community@essevee.be.

Kom jij naar onze volgende thuiswedstrijd met de wagen? Er zijn heel wat parkings op wandelafstand van het stadion die vrij toegankelijk zijn. We roepen op om steeds tijdig af te zakken naar de Elindus Arena om verkeersproblemen te vermijden.

Parkeren

Op de centrumparkings in het Kwaestraatje, aan sportcentrum De Treffer, in de Schakelstraat en de Olmstraat kan je vrij parkeren voor 0,30 euro per uur en het eerste halfuur is gratis.

De afgesloten parkings onder de Zuiderpromenade en Het Pand zijn voor iedereen toegankelijk. Je betaalt slechts 0,50 euro per uur (09.00-18.00 uur) of 0,30 euro per uur (18.00-09.00 uur) en het eerste uur is gratis. Een beperkt aantal plaatsen is gereserveerd voor businessklanten van Essevee.

Meer informatie over het parkeerbeleid in Waregem vind je hier.

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum. Ook op de voorziene parkeerplaatsen aan De Treffer kan men parkeren.

Komende van de E17

Volg de E17 tot aan afrit 5 (Waregem). Sla op het einde van de afrit af richting Waregem en volg de weg tot aan het eerste grote kruispunt (Del-Sport). Ga rechtdoor en sla rechtsaf aan de tweede lichten. Volg de Henri Lebbestraat tot aan het kruispunt met de Waregemse ring (R35) en sla daar rechtsaf.

Komende van de Gentseweg

Volg de Gentseweg tot aan het kruispunt met de Expressweg. Sla af richting Waregem en volg de Expressweg tot aan de tweede lichten ter hoogte van het kruispunt met de Henri Lebbestraat. Sla linksaf en volg de weg tot aan het kruispunt met de Waregemse ring (R35) en sla daar rechtsaf.

Onder de bezoekerstribune, ter hoogte van restaurant Boothuis, bevindt zich een overdekte fietsenstalling met een capaciteit voor ongeveer 145 fietsen. Aan sportcentrum De Treffer en op parking Expo zijn ook fietsenstallingen beschikbaar.

Het treinstation van Waregem ligt op wandelafstand van de Elindus Arena. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Markt Waregem en Woonzorgcentrum De Meers.

Stadion familietribune 1x1