Ticketinfo voor de thuismatch tegen Francs Borains

20 okt 2024

SVZW RSCA 72ppi 177

Zaterdag 26 oktober ontvangen we Francs Borains in de Elindus Arena voor een nieuw duel in de Challenger Pro League. Om 16.00 uur gaat de bal aan het rollen tegen de mannen uit Boussu Dour. Ontdek hieronder alle informatie voor een leuke voetbalnamiddag in de Elindus Arena!

Head to head

We kijken de groen-witten, die zich vorig seizoen tot 'zwarte beest' van Essevee ontpopten, voor de derde keer in onze historie in de ogen. Vorig seizoen kwam de ploeg van George-Louis Bouchez winnen op de openingsspeeldag. Essevee bleef achter met een 1-3 nederlaag. In de terugronde trokken onze Boeren op een koude winteravond naar het Stade Robert Urbain. Ondanks een 0-1 voorsprong werd er opnieuw verloren van Francs Borains, 2-1.

De promovendus van vorig seizoen kent dit jaar geen gedroomde seizoensstart. 'Les Verts' prijken voorlopig op een dertiende plaats en wonnen tot dusver enkel van Jong Genk en Lokeren-Temse.

Belgaimage 72012781

Ticketinformatie

Ook dit seizoen kan je zowel online als in de Essevee Shop jouw tickets aankopen om de thuiswedstrijden in de Elindus Arena vanop de eerste rij te beleven.

Essevee Shop

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je langskomen in onze Essevee Shop om jouw tickets aan te kopen. De shop is telkens open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag 26 oktober is de shop ook open van 10.00 tot 12.00 uur, 14.30 tot 16.00 uur en 18.00 uur tot 19.00 uur. Wil je meerdere tickets aankopen tijdens je bezoek aan onze Shop, zorg dan dat je de gegevens van de andere fans ook bij de hand hebt. Op die manier kunnen onze medewerkers u snel verder helpen.

Online tickets

De online ticketverkoop voor Essevee - Francs Borains loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de Waalse club. Op de dag van de wedstrijd openen de loketten aan het stadion vanaf 14.30 uur voor de last-minute beslissers.

Volwassenen onderaan: 18,00 euro

-16 onderaan: 10,00 euro

Volwassenen bovenaan: 35,00 euro

-16 bovenaan: 10,00 euro

Volwassenen: 18,00 euro

-16: 8,00 euro

Volwassenen: 22,00 euro

-16: 10,00 euro

Volwassenen centraal: 27,00 euro

-16 centraal: 10,00 euro

Volwassenen: 18,00 euro

-16: 8,00 euro

TICKETS ZWALIE

Mobiliteit

Alles begint met een goed gevoel op weg naar de Elindus Arena. Of je nu met de wagen, met de fiets of met het openbaar vervoer afzakt naar het stadion, we sommen graag de mogelijkheden op om veilig en snel richting de wedstrijd te komen. Ook voor personen met een beperking voorziet Essevee verschillende mogelijkheden. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op Parking Expo en in het stadion voorziet de club rolstoeltoegankelijke plaatsen. Voor meer info contacteer community@essevee.be.

Kom jij naar onze volgende thuiswedstrijd met de wagen? Er zijn heel wat parkings op wandelafstand van het stadion die vrij toegankelijk zijn. We roepen op om steeds tijdig af te zakken naar de Elindus Arena om verkeersproblemen te vermijden.

Parkeren

Op de centrumparkings in het Kwaestraatje, aan sportcentrum De Treffer, in de Schakelstraat en de Olmstraat kan je vrij parkeren voor 0,30 euro per uur en het eerste halfuur is gratis.

De afgesloten parkings onder de Zuiderpromenade en Het Pand zijn voor iedereen toegankelijk. Je betaalt slechts 0,50 euro per uur (09.00-18.00 uur) of 0,30 euro per uur (18.00-09.00 uur) en het eerste uur is gratis. Een beperkt aantal plaatsen is gereserveerd voor businessklanten van Essevee.

Meer informatie over het parkeerbeleid in Waregem vind je hier.

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Komende van de E17

Volg de E17 tot aan afrit 5 (Waregem). Sla op het einde van de afrit af richting Waregem en volg de weg tot aan het eerste grote kruispunt (Del-Sport). Ga rechtdoor en sla rechtsaf aan de tweede lichten. Volg de Henri Lebbestraat tot aan het kruispunt met de Waregemse ring (R35) en sla daar rechtsaf.

Komende van de Gentseweg

Volg de Gentseweg tot aan het kruispunt met de Expressweg. Sla af richting Waregem en volg de Expressweg tot aan de tweede lichten ter hoogte van het kruispunt met de Henri Lebbestraat. Sla linksaf en volg de weg tot aan het kruispunt met de Waregemse ring (R35) en sla daar rechtsaf.

Onder de bezoekerstribune, ter hoogte van restaurant Boothuis, bevindt zich een overdekte fietsenstalling met een capaciteit voor ongeveer 145 fietsen. Aan sportcentrum De Treffer en op parking Expo zijn ook fietsenstallingen beschikbaar.

Het treinstation van Waregem ligt op wandelafstand van de Elindus Arena. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Markt Waregem en Woonzorgcentrum De Meers.

Stadion familietribune 1x1