Onze Women in de Elindus Arena!

08 okt 2024

2024 03 15 Essevee Elindus 117

Zaterdag 19 oktober om 13.30 uur ruilen onze Women The Farm in voor de Elindus Arena. Aan de boorden van de Gaverbeek nemen ze het op tegen Standard Fémina voor de achtste speeldag in de Lotto Super League.

Head to head

Onze Essevee Women kenden een moeilijke start van het seizoen en gaan in de thuiswedstrijden tegen KVC Westerlo en Standard Fémina op zoek naar hun eerste overwinningen. Daarvoor rekenen ze op jullie massale steun! Westerlo bekampen onze Women nog op The Farm, maar een week later is de Elindus Arena het schouwtoneel voor de topper tegen Standard.

Onze Women willen zaterdag 19 oktober graag een negatief record doorbreken want nog nooit werd er in de competitie gewonnen van Standard. Drie keer gingen de Rouches met de volle buit aan de haal, één keer eindigde het op een gelijkspel. Opvallend, de wedstrijden werden telkens verloren met het kleinste verschil. (2:1, 0:1, 1:0)

Lees verder onder de foto.

ZWA07165

Ticketinformatie

Voor deze wedstrijd van onze Essevee Women kan je zowel in de Essevee Shop als online jouw tickets bemachtigen!

Ticketprijzen

Als abonnee van The Farm of de Elindus Arena ontvang je GRATIS een ticket voor deze partij van onze Women. Jouw abonnementskaart zorgt ervoor dat je online of in de Shop een gratis ticket kan bemachtigen. De abonnementskaart op zich is geen geldig toegangsbewijs voor deze wedstrijd. Ook onze jongste fans (-16-jaar) wonen de wedstrijd helemaal gratis bij en hebben een ticket nodig.

Niet-abonnees beleven deze topper in het vrouwenvoetbal vanop de eerste rij voor amper 10 euro.

Essevee Shop

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je langskomen in onze Essevee Shop om jouw tickets aan te kopen. De shop is telkens open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur. Wil je meerdere tickets aankopen tijdens je bezoek aan onze Shop, zorg dan dat je de gegevens van de andere fans ook bij de hand hebt. Op die manier kunnen onze medewerkers u snel verder helpen.

Online tickets

De online ticketverkoop voor Essevee Women - Standard Fémina loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd in de Lotto Super League. Op de dag van de wedstrijd openen de loketten aan het stadion vanaf 12.00 uur voor de last-minute beslissers.

Jouw steun wordt beloond!

Alvorens ten strijde te trekken in de Elindus Arena, wacht op zaterdag 12 oktober - om 16.00 uur - het duel met KVC Westerlo Ladies. Koop jij jouw ticket voor deze thuiswedstrijd op The Farm, dan ontvang je een gratis ticket voor de thuiswedstrijd tegen Standard Fémina in de Elindus Arena!

Kom met jouw ticket van The Farm langs in de Essevee Shop, en enkele seconden later wandel je buiten met een gratis ticket voor Essevee Women - Standard Fémina. Deze actie is enkel geldig in de Shop van 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober.

Women ea

Mobiliteit

Alles begint met een goed gevoel op weg naar de Elindus Arena. Of je nu met de wagen, met de fiets of met het openbaar vervoer afzakt naar het stadion, we sommen graag de mogelijkheden op om veilig en snel richting de wedstrijd te komen. Ook voor personen met een beperking voorziet Essevee verschillende mogelijkheden. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op Parking Expo en in het stadion voorziet de club rolstoeltoegankelijke plaatsen. Voor meer info contacteer community@essevee.be.

Kom jij naar onze volgende thuiswedstrijd met de wagen? Er zijn heel wat parkings op wandelafstand van het stadion die vrij toegankelijk zijn. We roepen op om steeds tijdig af te zakken naar de Elindus Arena om verkeersproblemen te vermijden.

Parkeren

Op de centrumparkings in het Kwaestraatje, aan sportcentrum De Treffer, in de Schakelstraat en de Olmstraat kan je vrij parkeren voor 0,30 euro per uur en het eerste halfuur is gratis.

De afgesloten parkings onder de Zuiderpromenade en Het Pand zijn voor iedereen toegankelijk. Je betaalt slechts 0,50 euro per uur (09.00-18.00 uur) of 0,30 euro per uur (18.00-09.00 uur) en het eerste uur is gratis. Een beperkt aantal plaatsen is gereserveerd voor businessklanten van Essevee.

Meer informatie over het parkeerbeleid in Waregem vind je hier.

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum. Ook op de voorziene parkeerplaatsen aan De Treffer kan men parkeren.

Komende van de E17

Volg de E17 tot aan afrit 5 (Waregem). Sla op het einde van de afrit af richting Waregem en volg de weg tot aan het eerste grote kruispunt (Del-Sport). Ga rechtdoor en sla rechtsaf aan de tweede lichten. Volg de Henri Lebbestraat tot aan het kruispunt met de Waregemse ring (R35) en sla daar rechtsaf.

Komende van de Gentseweg

Volg de Gentseweg tot aan het kruispunt met de Expressweg. Sla af richting Waregem en volg de Expressweg tot aan de tweede lichten ter hoogte van het kruispunt met de Henri Lebbestraat. Sla linksaf en volg de weg tot aan het kruispunt met de Waregemse ring (R35) en sla daar rechtsaf.

Onder de bezoekerstribune, ter hoogte van restaurant Boothuis, bevindt zich een overdekte fietsenstalling met een capaciteit voor ongeveer 145 fietsen. Aan sportcentrum De Treffer en op parking Expo zijn ook fietsenstallingen beschikbaar.

Het treinstation van Waregem ligt op wandelafstand van de Elindus Arena. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Markt Waregem en Woonzorgcentrum De Meers.

Stadion familietribune 1x1