We blikken vooruit met Lukas Willen

29 aug 2024

20240825 KMSK Deinze SV Zulte Waregem 043

Vrijdagavond 30 augustus ontvangen we Lokeren-Temse in de Elindus Arena. Samen met verdediger Lukas Willen blikken we aan de vooravond van die partij vooruit op het duel met de Oost-Vlamingen.

Lukas, nog even terug naar vorige week. We wilden liever met een driepunter richting Waregem Koerse trekken, maar met een gelijkspel bij een van de promotiekandidaten zijn we niet super ontevreden?

Absoluut niet. We hadden liever de drie punten mee naar huis genomen om een 0 op 6 te vermijden en omdat het natuurlijk een burenduel is. Het is gewoon zuur dat wanneer je twee keer op voorsprong komt, je toch niet met de overwinning naar huis gaat. Achteraf zijn we inderdaad niet extreem ontevreden omdat we wel een reactie hebben getoond na de mindere partij tegen Lierse. We hebben een aantal positieve dingen meegenomen uit die wedstrijd waarop we willen verder bouwen. Kijk maar na onze twee gemaakte doelpunten na prima combinatiespel.

20240825 KMSK Deinze SV Zulte Waregem 102

Even doorspoelen dan naar vrijdag, de komst van Lokeren-Temse. Opnieuw alles op alles om die eerste drie punten binnen te halen?

Absoluut! Het is een gevoel dat enorm leeft in de kleedkamer, in de groep en binnen heel Essevee. We hoopten natuurlijk dat we al vroeger een overwinning konden pakken, maar we zijn erg gemotiveerd en zullen er opnieuw alles aan doen om op deze derde speeldag die eerste driepunter er bij te tellen.

20240825 KMSK Deinze SV Zulte Waregem 043

Tot slot, welk soort wedstrijd verwacht je morgen?

Onze tegenstander van vrijdag komt uit een goed seizoen, maar is nu gestart met 0 op 6. Toch willen we niet in de val lopen en Lokeren-Temse onderschatten. Ze zullen, net als andere ploegen, met een grote honger naar hier afzakken om in de Elindus Arena iets te laten zien. Het is aan ons om gefocust te zijn op een goed resultaat en zo de drie punten thuis te houden.

20240825 KMSK Deinze SV Zulte Waregem 042