Joseph Opoku vervoegt Essevee

30 aug 2024

Zulte Waregem versterkt zich met Joseph Opoku. De flankspeler trainde al even mee met onze Boeren en tekent nu een contract van 2 seizoenen bij Essevee.

Joseph Opoku maakt de overstap van Great Corinthians FC uit Ghana. De winger maakte indruk op de scoutingscel met zijn technische en snelle uitvoering, verstandige looplijnen en grote groeipotentieel. De rechtsvoetige Ghanees, die op jonge leeftijd het huis verliet om profvoetballer te worden, tekent een contract van 2 seizoenen en 2 jaar optie.

“Dit is voor mij een droom die uitkomt, maar ik weet dat het nog maar het begin is”, vertelt Opoku. “Mijn hele leven offer ik alles op om profvoetballer te worden. Dat Essevee me nu deze kans biedt, is ongelofelijk. Ik wil hier vooral groeien, mijn kwaliteiten verbeteren en hopelijk iets teruggeven aan deze mooie club.”

“Joseph is een jongen met veel talent die op termijn een meerwaarde zal betekenen voor Essevee”, klinkt het bij het scoutingsdepartement. “Hij is een erg intelligente speler die technisch zijn mannetje weet te staan wanneer hij onder druk komt. We volgen zijn ontwikkeling van dichtbij op om hem zo klaar te stomen voor het grote werk.”